Wima: op plezier staat geen leeftijd

Bowling

Wat ontspant meer dan een partijtje bowling met familie, vrienden, of collega’s? Wima (Schelle, Antwerpen) heeft de perfecte accommodatie voor kleine of grote groepen. Niet alleen speelt u hier op goed onderhouden bowlingbanen, de sfeer en de vriendelijkheid van ons personeel zal u zeker bekoren. Reserveren is aan te raden.

Wima-troeven

Waarom komt u bowlen bij Wima? Omdat u hier in een heel modern interieur speelt, met aangename muziek en een ontspannen sfeer. Omdat wij vlot bereikbaar zijn. Omdat wij extra lichte bowlingballen én een automatisch bumpersysteem hebben voor de kinderen, zodat ook die optimaal genieten van het spelletje. En omdat wij ons springkasteel en ballenbad gratis aanbieden. Elke leeftijd is welkom bij Wima!

Extra voordelen

Geen zin om te bowlen? Geen probleem: Wima heeft ook verschillende snooker- en pooltafels, een toffe lounge, een bar met heerlijke cocktails … Of kom gewoon langs voor onze lekkere snacks en geniet intussen van de ambiance. Wij werken met heel voordelige tarieven en hebben speciale pakketten voor scholen. Op onze website vertellen wij u er alles over.