Altijd feest bij Wima

All-in formules

Wima in Schelle: de place to be voor een feestje met vrienden, familie of collega’s. Onze gemakkelijk bereikbare zaak heeft al het nodige in huis voor een onvergetelijk evenement: moderne bowlingbanen, snooker- en pooltafels, een uitgebreid menu en een mooi assortiment lekkere drankjes. Kies voor één van onze arrangementen voor een gegarandeerd geslaagd feest.

Vieren met velen

Wilt u de jarige verrassen met een uitbundige party? Komt er een communie of lentefeest aan in de familie? Houdt u een vrijgezellenavond, een teambuilding, of uw jaarlijkse bedrijfsfeest? Wima heeft verschillende formules: voor kinderen, tieners en volwassenen. Uitgebreid brunchen? Een bowlingtornooi? Een combinatie van eten en spelen? Reken op onze expertise en kwaliteitsproducten voor een geslaagd evenement. Wij versieren de tafels, spelen de juiste muziek en stellen alles in het werk om van uw feest een topper te maken.

Onze smakelijke formules

Het arrangement Flavours bestaat uit een assortiment vleesbereidingen met side dishes, een gezellig "sharing" principe (alleen verkrijgbaar in Schelle.)

Met Bowl & Streetfood kiest u voor ongedwongen smullen van smakelijke gerechten in de bowlingruimte zelf. Voor, tijdens of na het bowlen serveren wij bijvoorbeeld burgers, pasta of paella.

De absolute succesformules van Wima zijn de Bowl & Dine en Full Experience arrangementen. Daarin kunt u de gezelligheid van bowlen combineren met een à volonté eetbelevenis. (Bowl & Dine is alleen verkrijgbaar in Sint-Niklaas en de Full Experience enkel in Schelle.)

Meer weten over uw mogelijkheden? Bel ons vandaag nog, of kom langs in onze zaak om al even van de sfeer te proeven.